AGRI STAR II

DESIGNED TO DRIVE YOU FURTHER

AGRI STAR II – egy teljesen új, radiális traktor gumiabroncs az Alliance-től. A piacon a legújabb gumiabroncsként az AGRI STAR II az egyedülálló Stratified Layer technológiát (SLT) kínálja, amely a kétlépcsös borda kialakításnak köszönhetően garantálja a meghosszabbított tapadást.

Mindezeken túl az AGRI STAR II „D” sebességi besorolással (65 km/h), 7 év garanciával és lenyűgöző kialakítással rendelkezik.

KÉT RÉTEG

SZÁMOS ELŐNY

Ismerje meg a Stratified Layer technológiát (SLT), amely különböző szögű bordák egyedi kombinációja.

Minden egyes borda két, különböző profilú rétegből áll: Amikor a felső réteg (a futófelület 40%-a) elkopik, az alsó réteg lép akcióba – a bordák geometriai formája megváltozik, és olyan erős tapadást biztosít, mintha teljesen új gumiabroncs lenne.

A bordák kiegészítő rétege kiemelkedő teljesítményt és tartósságot eredményez a földeken – még hosszú távú használat esetén is.

Robust

A” KATEGÓRIÁS

TELJESÍTMÉNY

  • TAPADÓKÉPESSÉG – a két különböző profilú réteg növeli az érintkezési felületet.
  • KIVÁLÓ ÖNTISZTÍTÁS – a dupla rétegű bordák gondoskodnak a stabilitásról és megakadályozzák a barázdák eltömődését, sárkivetőként muködnek.
  • MÉG JOBB IRÁNYÍTHATÓSÁG, hála az egymást fedő központi bordáknak.
  • HOSSZABB ÉLETTARTAM a speciális tarlóvédőnek és a sérülések ellen is védő kopásálló anyagnak köszönhetően.
  • KIEMELKEDŐ STABILITÁS, amit a robusztus, poliészterböl készült szerkezet tesz lehetővé.
  • TERMÉNYEK VÉDELME – a bordaszög kialakításának és a sima profilnak köszönhetően megakadályozzák a termények sérülését.
Robust

SZTÁR A

TRAKTORGUMIABRONCSOK KÖZÖTT

A mezőgazdasági gumiabroncsok legfejlettebb változata. Az AGRI STAR II abroncsot úgy tervezték, hogy kiemelkedően jó teljesítményt nyújtson a földeken, és ugyanakkor tetszetős is legyen.

! Az ívelt és erős mintázat, a 3D-s hatású 5-osztasú kialakítás, a fényes Teflon bevonat és a tetszetős „feketénél is feketébb” szín hatására ez a gumiabroncs már messziről felismerhető.

Elegáns oldalpereme – amely kialakítását a víz és a föld ihlette – tökéletesíti a modern traktorok földdel való kapcsolatát, míg a Stratified Layer technológiával ellátott innovatív bordák a földeken nyújtott teljesítmény számára teszik magasra a mércét.

KAPHATÓ TELJES VÁLASZTÉK

Send an Enquiry